De lokale huizenprijzen in Beetsterzwaag-Hup strjitten.

Met een woning in Beetsterzwaag-Hup strjitten zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 21.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,254 per vierkante meter. Hiermee doet Beetsterzwaag-Hup strjitten het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Opsterland. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 2,988 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Beetsterzwaag-Hup strjitten voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Beetsterzwaag-Hup strjitten in Beetsterzwaag?

Een huis kopen in Beetsterzwaag-Hup strjitten is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Beetsterzwaag-Hup strjitten in Beetsterzwaag.

In de buurt Beetsterzwaag-Hup strjitten in Beetsterzwaag is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,892 inwoners per vierkante kilometer en 120 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Beetsterzwaag-Hup strjitten zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 35 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 4% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Beetsterzwaag on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.