De lokale huizenmarkt in Beetsterzwaag-Roekebosk.

Als je woningbezitter wordt in Beetsterzwaag-Roekebosk zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,469 per vierkante meter. Hiermee doet Beetsterzwaag-Roekebosk het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Opsterland. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 2,988 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Beetsterzwaag-Roekebosk voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Beetsterzwaag-Roekebosk in Beetsterzwaag?

Een huis kopen in Beetsterzwaag-Roekebosk is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Beetsterzwaag-Roekebosk in Beetsterzwaag.

In de buurt Beetsterzwaag-Roekebosk in Beetsterzwaag is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,236 bewoners per vierkante kilometer en 160 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Beetsterzwaag-Roekebosk zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 55 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 8% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Beetsterzwaag on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.