De lokale huizenmarkt in Beetsterzwaag-Buitengebied.

Als je woningbezitter wordt in Beetsterzwaag-Buitengebied zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Beetsterzwaag-Buitengebied het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Opsterland. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 2,988 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Beetsterzwaag-Buitengebied achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Beetsterzwaag-Buitengebied in Beetsterzwaag?

Een huis kopen in Beetsterzwaag-Buitengebied is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Beetsterzwaag-Buitengebied in Beetsterzwaag.

In de buurt Beetsterzwaag-Buitengebied in Beetsterzwaag is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 12 bewoners per vierkante kilometer en 60 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Beetsterzwaag-Buitengebied zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 17% tussen de 25 tot 45 jaar en 20% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Beetsterzwaag on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.