De gemiddelde vierkantemeterprijs in Maren-Kessel is € 3,756/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Maren-Kessel
3.7%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Maren-Kessel is
20%
De woningwaardes in Maren-Kessel zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
33.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Maren-Kessel.

Als je investeert in een huis in Maren-Kessel zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 33.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,756 per vierkante meter. Hiermee doet Maren-Kessel het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Oss. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 10.0% tot € 3,425 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Maren-Kessel voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Maren-Kessel in Maren-Kessel?

Een huis kopen in Maren-Kessel is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Maren-Kessel in Maren-Kessel.

In de wijk Maren-Kessel in Maren-Kessel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 77 mensen per vierkante kilometer en 560 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Maren-Kessel zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 220 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 20% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Maren-Kessel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.