De gemiddelde vierkantemeterprijs in Verspreide huizen Maasdijk en Uiterwaarden is € 0/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Verspreide huizen Maasdijk en Uiterwaarden
3.3%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Verspreide huizen Maasdijk en Uiterwaarden is
23%
De huizenprijzen in Verspreide huizen Maasdijk en Uiterwaarden zijn het afgelopen jaar hetzelfde gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Verspreide huizen Maasdijk en Uiterwaarden.

Als bezitter van een huis in Verspreide huizen Maasdijk en Uiterwaarden zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Maasdijk en Uiterwaarden het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Maasdriel. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,584 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide huizen Maasdijk en Uiterwaarden achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Verspreide huizen Maasdijk en Uiterwaarden in Velddriel?

Een huis kopen in Verspreide huizen Maasdijk en Uiterwaarden is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Maasdijk en Uiterwaarden in Velddriel.

In de wijk Verspreide huizen Maasdijk en Uiterwaarden in Velddriel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 36 bewoners per vierkante kilometer en 90 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Verspreide huizen Maasdijk en Uiterwaarden zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 40 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 17% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Velddriel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.