De lokale woningmarkt in Willeskop.

Als je investeert in een huis in Willeskop zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Willeskop het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Oudewater. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 2.0% tot € 4,260 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Willeskop achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Willeskop in Oudewater?

Een huis kopen in Willeskop is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Willeskop in Oudewater.

In de wijk Willeskop in Oudewater is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 61 mensen per vierkante kilometer en 70 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Willeskop zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 35 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 16% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 14% tussen de 25 tot 45 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Oudewater on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.