De lokale huizenmarkt in Vogelbuurt.

Als bezitter van een huis in Vogelbuurt zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 10.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,738 per vierkante meter. Hiermee doet Vogelbuurt het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Overbetuwe. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 3,478 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Vogelbuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Vogelbuurt in Driel?

Een huis kopen in Vogelbuurt is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Vogelbuurt in Driel.

In de wijk Vogelbuurt in Driel is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,072 bewoners per vierkante kilometer en 290 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Vogelbuurt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 115 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Driel on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.