De lokale huizenprijzen in Rilland - Werfkampen.

Met een woning in Rilland - Werfkampen zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 8.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,693 per vierkante meter. Hiermee doet Rilland - Werfkampen het slechter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Reimerswaal. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,985 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Rilland - Werfkampen voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Rilland - Werfkampen in Rilland?

Een huis kopen in Rilland - Werfkampen is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Rilland - Werfkampen in Rilland.

In de buurt Rilland - Werfkampen in Rilland is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,612 inwoners per vierkante kilometer en 325 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Rilland - Werfkampen zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 120 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Rilland on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.