De gemiddelde vierkantemeterprijs in Roermondse Veld is € 2,495/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Roermondse Veld
8.0%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Roermondse Veld is
24%
De prijzen van huizen in Roermondse Veld zijn het afgelopen jaar gegroeid met
9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Roermondse Veld.

Als bezitter van een huis in Roermondse Veld zit je goed. De gemiddelde prijs van een huis groeide het afgelopen jaar met 9.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,495 per vierkante meter. Hiermee doet Roermondse Veld het beter dan de gemiddelde prijs van een huis in gemeente Roermond. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 2,756 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Roermondse Veld voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Roermondse Veld in Roermond?

Een huis kopen in Roermondse Veld is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Roermondse Veld in Roermond.

In de wijk Roermondse Veld in Roermond is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,498 bewoners per vierkante kilometer en 2,185 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Roermondse Veld zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 610 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Roermond on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.