De gemiddelde vierkantemeterprijs in Sterrenberg is € 1,815/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Sterrenberg
7.5%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Sterrenberg is
25%
De woningwaardes in Sterrenberg zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
1.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Sterrenberg.

Als bezitter van een huis in Sterrenberg zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 1.0% tot een gemiddelde prijs van € 1,815 per vierkante meter. Hiermee doet Sterrenberg het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Roermond. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 2,754 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Sterrenberg achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Sterrenberg in Roermond?

Een huis kopen in Sterrenberg is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Sterrenberg in Roermond.

In de wijk Sterrenberg in Roermond is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,499 bewoners per vierkante kilometer en 950 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Sterrenberg zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 395 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze gemengde wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 21% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 14% tussen de 15 tot 25 jaar en 12% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Roermond on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.