De gemiddelde prijs per vierkante meter in Fabribuurt is € 2,963/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Fabribuurt
4.9%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Fabribuurt is
32%
De prijzen van woningen in Fabribuurt zijn het afgelopen jaar gegroeid met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Fabribuurt.

Met een woning in Fabribuurt zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,963 per vierkante meter. Hiermee doet Fabribuurt het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Schiedam. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,417 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Fabribuurt achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Fabribuurt in Schiedam?

Een huis kopen in Fabribuurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Fabribuurt in Schiedam.

In de buurt Fabribuurt in Schiedam is het levendig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 16,955 inwoners per vierkante kilometer en 730 huishoudens weet je zeker dat je altijd aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Fabribuurt zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 245 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze gemengde buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 9% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Schiedam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.