De gemiddelde vierkantemeterprijs in Parkenbuurt/Bijdorp is € 4,227/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Parkenbuurt/Bijdorp
6.5%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Parkenbuurt/Bijdorp is
35%
De waarde van huizen in Parkenbuurt/Bijdorp zijn het afgelopen jaar opgelopen met
16.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Parkenbuurt/Bijdorp.

Als je een huis koopt in Parkenbuurt/Bijdorp zit je goed. De gemiddelde waarde van een huis liep op het afgelopen jaar met 16.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,227 per vierkante meter. Hiermee doet Parkenbuurt/Bijdorp het beter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Schiedam. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,417 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Parkenbuurt/Bijdorp voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Parkenbuurt/Bijdorp in Schiedam?

Een huis kopen in Parkenbuurt/Bijdorp is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Parkenbuurt/Bijdorp in Schiedam.

In de wijk Parkenbuurt/Bijdorp in Schiedam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 396 inwoners per vierkante kilometer en 360 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Parkenbuurt/Bijdorp zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 205 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 25% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 6% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Schiedam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.