De gemiddelde vierkantemeterprijs in De Gaarden/Sveafors is € 3,805/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in De Gaarden/Sveafors
-0.4%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in De Gaarden/Sveafors is
20%
De huizenprijzen in De Gaarden/Sveafors zijn het afgelopen jaar gestegen met
12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in De Gaarden/Sveafors.

Als je investeert in een huis in De Gaarden/Sveafors zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,805 per vierkante meter. Hiermee doet De Gaarden/Sveafors het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Schiedam. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,416 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt De Gaarden/Sveafors voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in De Gaarden/Sveafors in Schiedam?

Een huis kopen in De Gaarden/Sveafors is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in De Gaarden/Sveafors in Schiedam.

In de wijk De Gaarden/Sveafors in Schiedam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,592 mensen per vierkante kilometer en 515 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in De Gaarden/Sveafors zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 245 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Schiedam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.