De gemiddelde prijs per vierkante meter in Zierikzee binnen de vesten is € 3,468/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Zierikzee binnen de vesten
2.8%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Zierikzee binnen de vesten is
27%
De prijzen van woningen in Zierikzee binnen de vesten zijn het afgelopen jaar gegroeid met
24.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Zierikzee binnen de vesten.

Met een woning in Zierikzee binnen de vesten zit je goed. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 24.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,468 per vierkante meter. Hiermee doet Zierikzee binnen de vesten het beter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Schouwen-Duiveland. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,666 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Zierikzee binnen de vesten voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Zierikzee binnen de vesten in Zierikzee?

Een huis kopen in Zierikzee binnen de vesten is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zierikzee binnen de vesten in Zierikzee.

In de buurt Zierikzee binnen de vesten in Zierikzee is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,051 inwoners per vierkante kilometer en 1,835 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Zierikzee binnen de vesten zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 390 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 11% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zierikzee on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.