De lokale huizenprijzen in Verspreide huizen Zomerdijk.

Als je een huis koopt in Verspreide huizen Zomerdijk zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Zomerdijk het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Steenwijkerland. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,991 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide huizen Zomerdijk achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Verspreide huizen Zomerdijk in Wanneperveen?

Een huis kopen in Verspreide huizen Zomerdijk is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Zomerdijk in Wanneperveen.

In de wijk Verspreide huizen Zomerdijk in Wanneperveen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 10 inwoners per vierkante kilometer en 25 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Verspreide huizen Zomerdijk zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 5 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 0% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 10% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Wanneperveen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.