De gemiddelde prijs per vierkante meter in Wildbaan-Dennenburg is € 4,238/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Wildbaan-Dennenburg
4.3%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Wildbaan-Dennenburg is
22%
De woningwaardes in Wildbaan-Dennenburg zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
3.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Wildbaan-Dennenburg.

Als woningbezitter in Wildbaan-Dennenburg zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 3.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,238 per vierkante meter. Hiermee doet Wildbaan-Dennenburg het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Utrechtse Heuvelrug. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 4,669 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Wildbaan-Dennenburg achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Wildbaan-Dennenburg in Driebergen-Rijsenburg?

Een huis kopen in Wildbaan-Dennenburg is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Wildbaan-Dennenburg in Driebergen-Rijsenburg.

In de buurt Wildbaan-Dennenburg in Driebergen-Rijsenburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,201 mensen per vierkante kilometer en 2,295 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Wildbaan-Dennenburg zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 810 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Driebergen-Rijsenburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.