De gemiddelde vierkantemeterprijs in Dichtersbuurt is € 4,019/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Dichtersbuurt
3.0%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Dichtersbuurt is
24%
De woningwaardes in Dichtersbuurt zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
15.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Dichtersbuurt.

Als je een huis koopt in Dichtersbuurt zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 15.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,019 per vierkante meter. Hiermee doet Dichtersbuurt het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Veenendaal. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,989 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Dichtersbuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Dichtersbuurt in Veenendaal?

Een huis kopen in Dichtersbuurt is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Dichtersbuurt in Veenendaal.

In de wijk Dichtersbuurt in Veenendaal is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,751 inwoners per vierkante kilometer en 1,145 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Dichtersbuurt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 410 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 13% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Veenendaal on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.