De gemiddelde prijs per vierkante meter in Bloemenbuurt is € 5,646/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Bloemenbuurt
-3.9%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Bloemenbuurt is
24%
De woningprijzen in Bloemenbuurt zijn het afgelopen jaar toegenomen met
12.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Bloemenbuurt.

Als woningbezitter in Bloemenbuurt zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 12.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,646 per vierkante meter. Hiermee doet Bloemenbuurt het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Velsen. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 4,578 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Bloemenbuurt voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Bloemenbuurt in Santpoort-Noord?

Een huis kopen in Bloemenbuurt is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Bloemenbuurt in Santpoort-Noord.

In de buurt Bloemenbuurt in Santpoort-Noord is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,012 mensen per vierkante kilometer en 560 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Bloemenbuurt zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 170 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Santpoort-Noord on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.