De gemiddelde vierkantemeterprijs in Schoonenburg - Groot Abeele is € 2,458/m²

Gemiddeld is er enorm overboden in de afgelopen 12 maanden in Schoonenburg - Groot Abeele
10.2%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Schoonenburg - Groot Abeele is
25%
De woningwaardes in Schoonenburg - Groot Abeele zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
19.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Schoonenburg - Groot Abeele.

Als je investeert in een huis in Schoonenburg - Groot Abeele zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 19.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,458 per vierkante meter. Hiermee doet Schoonenburg - Groot Abeele het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Vlissingen. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 5.0% tot € 3,037 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Schoonenburg - Groot Abeele voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Schoonenburg - Groot Abeele in Oost-Souburg?

Een huis kopen in Schoonenburg - Groot Abeele is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Schoonenburg - Groot Abeele in Oost-Souburg.

In de wijk Schoonenburg - Groot Abeele in Oost-Souburg is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,220 mensen per vierkante kilometer en 910 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Schoonenburg - Groot Abeele zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 350 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Oost-Souburg on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.