De lokale huizenprijzen in Buitengebied Boksum.

Met een woning in Buitengebied Boksum zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied Boksum het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Waadhoeke. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 2,444 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Buitengebied Boksum achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Buitengebied Boksum in Boksum?

Een huis kopen in Buitengebied Boksum is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied Boksum in Boksum.

In de buurt Buitengebied Boksum in Boksum is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 21 inwoners per vierkante kilometer en 20 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Buitengebied Boksum zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 10 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 18% tussen de 25 tot 45 jaar en 9% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Boksum on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.