De gemiddelde vierkantemeterprijs in Altweerterheide buitengebied is € 2,446/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Altweerterheide buitengebied
-1.0%
Het percentage mensen tussen de 65 jaar of ouder in Altweerterheide buitengebied is
25%
De huizenprijzen in Altweerterheide buitengebied zijn het afgelopen jaar verminderd met
-36.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Altweerterheide buitengebied.

Als je investeert in een huis in Altweerterheide buitengebied zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs verminderde het afgelopen jaar met -36.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,446 per vierkante meter. Hiermee doet Altweerterheide buitengebied het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Weert. Hier verminderde de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,056 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Altweerterheide buitengebied achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Altweerterheide buitengebied in Weert?

Een huis kopen in Altweerterheide buitengebied is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Altweerterheide buitengebied in Weert.

In de wijk Altweerterheide buitengebied in Weert is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 16 mensen per vierkante kilometer en 190 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Altweerterheide buitengebied zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 65 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 10% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Weert on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.