De gemiddelde prijs per vierkante meter in Buitengebied Naaldwijk is € 5,153/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Buitengebied Naaldwijk
-1.0%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Buitengebied Naaldwijk is
19%
De woningwaardes in Buitengebied Naaldwijk zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Buitengebied Naaldwijk.

Als woningbezitter in Buitengebied Naaldwijk zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef stabiel het afgelopen jaar met 0.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,153 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied Naaldwijk het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Westland. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 4,141 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Buitengebied Naaldwijk achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Buitengebied Naaldwijk in Naaldwijk?

Een huis kopen in Buitengebied Naaldwijk is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied Naaldwijk in Naaldwijk.

In de buurt Buitengebied Naaldwijk in Naaldwijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 266 mensen per vierkante kilometer en 510 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Buitengebied Naaldwijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 215 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 13% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 17% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Naaldwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.