De gemiddelde prijs per vierkante meter in Kruisbroek is € 4,544/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Kruisbroek
2.8%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Kruisbroek is
26%
De woningwaardes in Kruisbroek zijn het afgelopen jaar omhoog gegaan met
19.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Kruisbroek.

Als woningbezitter in Kruisbroek zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 19.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,544 per vierkante meter. Hiermee doet Kruisbroek het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Westland. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 4,141 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Kruisbroek voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Kruisbroek in Naaldwijk?

Een huis kopen in Kruisbroek is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kruisbroek in Naaldwijk.

In de buurt Kruisbroek in Naaldwijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,002 mensen per vierkante kilometer en 620 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Kruisbroek zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 225 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Naaldwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.