De gemiddelde prijs per vierkante meter in Geestcomplex is € 3,724/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Geestcomplex
1.8%
Het percentage bewoners tussen de 25 tot 45 jaar in Geestcomplex is
28%
De huizenprijzen in Geestcomplex zijn het afgelopen jaar afgenomen met
-11.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Geestcomplex.

Als je woningbezitter wordt in Geestcomplex zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs nam af het afgelopen jaar met -11.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,724 per vierkante meter. Hiermee doet Geestcomplex het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Westland. Hier nam af de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 4,141 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Geestcomplex achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Geestcomplex in Naaldwijk?

Een huis kopen in Geestcomplex is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Geestcomplex in Naaldwijk.

In de buurt Geestcomplex in Naaldwijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7,646 bewoners per vierkante kilometer en 675 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste bewoners in Geestcomplex zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 260 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Naaldwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.