De gemiddelde prijs per vierkante meter in Woerdblok is € 4,207/m²

Gemiddeld is er licht onderboden in de afgelopen 12 maanden in Woerdblok
-1.3%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Woerdblok is
27%
De prijzen van woningen in Woerdblok zijn het afgelopen jaar gezakt met
-2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Woerdblok.

Met een woning in Woerdblok zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning zakte het afgelopen jaar met -2.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,207 per vierkante meter. Hiermee doet Woerdblok het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Westland. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 4,141 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Woerdblok achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Woerdblok in Naaldwijk?

Een huis kopen in Woerdblok is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je woonkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Woerdblok in Naaldwijk.

In de buurt Woerdblok in Naaldwijk is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 6,688 inwoners per vierkante kilometer en 1,055 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Woerdblok zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 535 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 22% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Naaldwijk on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.