De gemiddelde prijs per vierkante meter in Hoogerheide-Noord is € 3,212/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Hoogerheide-Noord
4.6%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Hoogerheide-Noord is
24%
De woningprijzen in Hoogerheide-Noord zijn het afgelopen jaar toegenomen met
6.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Hoogerheide-Noord.

Als woningbezitter in Hoogerheide-Noord zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 6.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,212 per vierkante meter. Hiermee doet Hoogerheide-Noord het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Woensdrecht. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 3,129 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Hoogerheide-Noord gelijk op. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Hoogerheide-Noord in Hoogerheide?

Een huis kopen in Hoogerheide-Noord is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hoogerheide-Noord in Hoogerheide.

In de buurt Hoogerheide-Noord in Hoogerheide is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 1,617 mensen per vierkante kilometer en 1,250 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Hoogerheide-Noord zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 575 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 14% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Hoogerheide on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.