De gemiddelde vierkantemeterprijs in Reijerscop is € 0/m²

Het percentage inwoners tussen de 0 tot 15 jaar in Reijerscop is
17%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Reijerscop.

Als je een huis koopt in Reijerscop zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Reijerscop het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Woerden. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 4.0% tot € 4,462 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Reijerscop achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Reijerscop in Harmelen?

Een huis kopen in Reijerscop is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Reijerscop in Harmelen.

In de wijk Reijerscop in Harmelen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 29 inwoners per vierkante kilometer en 50 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Reijerscop zijn tussen de 0 tot 15 jaar oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een inwoner. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 0 tot 15 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 15 tot 25 jaar, 14% tussen de 25 tot 45 jaar en 17% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Harmelen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.