De gemiddelde prijs per vierkante meter in Kalverpolder is € 6,487/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Kalverpolder
2.5%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Kalverpolder is
26%
De waarde van woningen in Kalverpolder zijn het afgelopen jaar opgelopen met
18.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Kalverpolder.

Als je woningbezitter wordt in Kalverpolder zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 18.0% tot een gemiddelde prijs van € 6,487 per vierkante meter. Hiermee doet Kalverpolder het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Zaanstad. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 6.0% tot € 4,288 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Kalverpolder voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Kalverpolder in Zaandam?

Een huis kopen in Kalverpolder is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kalverpolder in Zaandam.

In de buurt Kalverpolder in Zaandam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 227 bewoners per vierkante kilometer en 170 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Kalverpolder zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 50 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 9% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zaandam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.