De gemiddelde vierkantemeterprijs in Knardijkgebied is € 0/m²

Gemiddeld is er rond de vraagprijs geboden in de afgelopen 12 maanden in Knardijkgebied
0.0%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Knardijkgebied is
21%
De woningprijzen in Knardijkgebied zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Knardijkgebied.

Als je investeert in een huis in Knardijkgebied zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Knardijkgebied het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Zeewolde. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 16.0% tot € 3,739 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Knardijkgebied achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Knardijkgebied in Zeewolde?

Een huis kopen in Knardijkgebied is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Knardijkgebied in Zeewolde.

In de wijk Knardijkgebied in Zeewolde is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 7 mensen per vierkante kilometer en 60 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Knardijkgebied zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 35 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 18% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 16% tussen de 15 tot 25 jaar en 8% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zeewolde on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.