De gemiddelde prijs per vierkante meter in Hoge Dennen is € 6,084/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Hoge Dennen
2.5%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Hoge Dennen is
39%
De waarde van woningen in Hoge Dennen zijn het afgelopen jaar opgelopen met
16.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Hoge Dennen.

Met een woning in Hoge Dennen zit je goed. De gemiddelde waarde van een woning liep op het afgelopen jaar met 16.0% tot een gemiddelde prijs van € 6,084 per vierkante meter. Hiermee doet Hoge Dennen het beter dan de gemiddelde waarde van een woning in gemeente Zeist. Hier liep op de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 4,958 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Hoge Dennen voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Hoge Dennen in Zeist?

Een huis kopen in Hoge Dennen is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Hoge Dennen in Zeist.

In de buurt Hoge Dennen in Zeist is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,983 inwoners per vierkante kilometer en 1,465 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Hoge Dennen zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 460 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 9% tussen de 15 tot 25 jaar en 11% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zeist on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.