De gemiddelde prijs per vierkante meter in Tolkamer is € 2,800/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Tolkamer
6.4%
Het percentage inwoners tussen de 65 jaar of ouder in Tolkamer is
24%
De huizenprijzen in Tolkamer zijn het afgelopen jaar gestegen met
14.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Tolkamer.

Met een woning in Tolkamer zit je goed. De gemiddelde huizenprijs steeg het afgelopen jaar met 14.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,800 per vierkante meter. Hiermee doet Tolkamer het beter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Zevenaar. Hier steeg de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,035 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Tolkamer voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Tolkamer in Tolkamer?

Een huis kopen in Tolkamer is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Tolkamer in Tolkamer.

In de buurt Tolkamer in Tolkamer is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 2,482 inwoners per vierkante kilometer en 1,205 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Tolkamer zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 405 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 14% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 21% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Tolkamer on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.