De lokale huizenmarkt in Camphuizen.

Als bezitter van een huis in Camphuizen zit je gewaagd. De gemiddelde huizenprijs bleef hetzelfde het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Camphuizen het slechter dan de gemiddelde huizenprijs in gemeente Zevenaar. Hier bleef hetzelfde de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,037 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Camphuizen achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Camphuizen in Zevenaar?

Een huis kopen in Camphuizen is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Camphuizen in Zevenaar.

In de wijk Camphuizen in Zevenaar is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 156 bewoners per vierkante kilometer en 130 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Camphuizen zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 55 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 19% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zevenaar on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.