De lokale huizenprijzen in Zevenaars Broek.

Met een woning in Zevenaars Broek zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef gelijk het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Zevenaars Broek het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Zevenaar. Hier bleef gelijk de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,037 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Zevenaars Broek achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een woning in Zevenaars Broek in Zevenaar?

Een huis kopen in Zevenaars Broek is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je bank. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zevenaars Broek in Zevenaar.

In de buurt Zevenaars Broek in Zevenaar is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 20 inwoners per vierkante kilometer en 50 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste inwoners in Zevenaars Broek zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit meer dan twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid gezinnen. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 17% tussen de 15 tot 25 jaar en 13% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zevenaar on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.