De lokale huizenmarkt in Verspreide huizen Greffelkamp.

Als bezitter van een huis in Verspreide huizen Greffelkamp zit je goed. De gemiddelde woningwaarde ging omhoog het afgelopen jaar met 24.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,256 per vierkante meter. Hiermee doet Verspreide huizen Greffelkamp het beter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Montferland. Hier ging omhoog de gemiddelde huizenprijs met 13.0% tot € 3,135 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Verspreide huizen Greffelkamp voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Verspreide huizen Greffelkamp in Didam?

Een huis kopen in Verspreide huizen Greffelkamp is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je balkon. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Verspreide huizen Greffelkamp in Didam.

In de wijk Verspreide huizen Greffelkamp in Didam is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 70 bewoners per vierkante kilometer en 175 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Verspreide huizen Greffelkamp zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 75 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 19% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Didam on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.