De gemiddelde vierkantemeterprijs in Zonnemaat is € 2,357/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Zonnemaat
4.9%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Zonnemaat is
24%
De woningprijzen in Zonnemaat zijn het afgelopen jaar toegenomen met
5.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Zonnemaat.

Als je een huis koopt in Zonnemaat zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 5.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,357 per vierkante meter. Hiermee doet Zonnemaat het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Zevenaar. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,035 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Zonnemaat achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Zonnemaat in Zevenaar?

Een huis kopen in Zonnemaat is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je huiskamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Zonnemaat in Zevenaar.

In de wijk Zonnemaat in Zevenaar is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 5,955 inwoners per vierkante kilometer en 1,905 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Zonnemaat zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 660 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 16% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 22% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zevenaar on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.