De gemiddelde vierkantemeterprijs in Buitengebied-West is € 0/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Buitengebied-West
2.4%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Buitengebied-West is
23%
De woningprijzen in Buitengebied-West zijn het afgelopen jaar stabiel gebleven met
0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Buitengebied-West.

Als je investeert in een huis in Buitengebied-West zit je gewaagd. De gemiddelde woningprijs bleef stabiel het afgelopen jaar met 0% tot een gemiddelde prijs van € 0 per vierkante meter. Hiermee doet Buitengebied-West het slechter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Zoetermeer. Hier bleef stabiel de gemiddelde huizenprijs met 7.0% tot € 3,745 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Buitengebied-West achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Buitengebied-West in Zoetermeer?

Een huis kopen in Buitengebied-West is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Buitengebied-West in Zoetermeer.

In de wijk Buitengebied-West in Zoetermeer is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 36 mensen per vierkante kilometer en 50 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste mensen in Buitengebied-West zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 25 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zoetermeer on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.