De gemiddelde vierkantemeterprijs in Kamperpoort-Veerallee is € 4,306/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Kamperpoort-Veerallee
4.9%
Het percentage mensen tussen de 25 tot 45 jaar in Kamperpoort-Veerallee is
31%
De waarde van huizen in Kamperpoort-Veerallee zijn het afgelopen jaar verminderd met
-2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale woningmarkt in Kamperpoort-Veerallee.

Als je investeert in een huis in Kamperpoort-Veerallee zit je gewaagd. De gemiddelde waarde van een huis verminderde het afgelopen jaar met -2.0% tot een gemiddelde prijs van € 4,306 per vierkante meter. Hiermee doet Kamperpoort-Veerallee het slechter dan de gemiddelde waarde van een huis in gemeente Zwolle. Hier verminderde de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,846 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Kamperpoort-Veerallee achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een huis in Kamperpoort-Veerallee in Zwolle?

Een huis kopen in Kamperpoort-Veerallee is een stuk simpeler dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet ophitsen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je luie stoel. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Kamperpoort-Veerallee in Zwolle.

In de wijk Kamperpoort-Veerallee in Zwolle is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 3,507 mensen per vierkante kilometer en 1,940 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste mensen in Kamperpoort-Veerallee zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 450 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit een persoon, dus er is genoeg leven voor een young professional. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid eenpersoonshuishoudens. Verder is 15% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 18% tussen de 15 tot 25 jaar en 15% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zwolle on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.