De gemiddelde prijs per vierkante meter in Ittersum is € 3,380/m²

Gemiddeld is er fors overboden in de afgelopen 12 maanden in Ittersum
6.1%
Het percentage inwoners tussen de 25 tot 45 jaar in Ittersum is
24%
De prijzen van woningen in Ittersum zijn het afgelopen jaar gegroeid met
2.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenprijzen in Ittersum.

Met een woning in Ittersum zit je gewaagd. De gemiddelde prijs van een woning groeide het afgelopen jaar met 2.0% tot een gemiddelde prijs van € 3,380 per vierkante meter. Hiermee doet Ittersum het slechter dan de gemiddelde prijs van een woning in gemeente Zwolle. Hier groeide de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 3,846 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Ittersum achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Ittersum in Zwolle?

Een huis kopen in Ittersum is een stuk makkelijker dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet gek maken door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je tuin. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Ittersum in Zwolle.

In de buurt Ittersum in Zwolle is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 4,876 inwoners per vierkante kilometer en 6,380 huishoudens weet je zeker dat je genoeg aanspraak kan vinden. De meeste inwoners in Ittersum zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal zijn er 2,395 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg te doen voor een gezin. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 25 tot 45 jaar, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 17% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 12% tussen de 15 tot 25 jaar en 16% tussen de 65 jaar of ouder.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Zwolle on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.