Bodegraven-Reeuwijk

Bodegraven-Reeuwijk is een gemeente in de provincie Zuid-Holland en heeft een oppervlakte van 88,64km².

De woningmarkt in Bodegraven-Reeuwijk

Gemiddeld stonden huizen daar 23 dagen te koop tegenover 28 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

In Bodegraven-Reeuwijk zijn het afgelopen kwartaal 49 huizen verkocht. In hetzelfde kwartaal van een jaar eerder waren dat 96 huizen. Dit is een daling van 49,0% in het aantal verkochte woningen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Bodegraven-Reeuwijk € 403.194 vergeleken met € 377.771 het kwartaal van het jaar daarvoor De gemiddelde vraagprijs is daarmee 6,7% gestegen.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 3.299 vergeleken met € 3.067 het kwartaal daarvoor.

De gemiddelde vierkante meterprijs lijkt dus met de gemiddelde vraagprijs te stijgen.

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Bodegraven-Reeuwijk 3,6% meer betaald voor een woning dan de vraagprijs.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Bodegraven-Reeuwijk? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.

Iedereen verdient een fijn thuis.

Een goede koop is niet meer alleen voor de experts. Gewapend met de inzichten van Walter Alles-in-1 wordt een huis kopen een eitje.

Gewone mensen

Wij zijn geen traditionele makelaars. Bij Walter werken gewone mensen die net zo gefrustreerd raakten tijdens de huizenjacht als jij. En dat is precies wat we willen veranderen.

Eerlijke prijs

Alle diensten van Walter zijn beschikbaar voor een vast bedrag. Hierdoor hebben we geen belang bij een hoge koopsom en blijven onze prijzen eerlijk en doorzichtig.

Duidelijke taal

Een huis kopen is al ingewikkeld genoeg. Wij maken het een stuk simpeler door grote datasets inzichtelijk te maken, zonder gladde praatjes of moeilijk jargon.

Je huizenjacht huiswerk

Benieuwd naar de kracht van onze data?

Onderbouw je onderbuikgevoel met het objectieve advies van Walter. Zonder gladde praatjes of verborgen agenda's.

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Bodegraven-Reeuwijk.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Bodegraven-Reeuwijk en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Offer, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Bodegraven-Reeuwijk met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Bodegraven-Reeuwijk? Dan is Walter Offer iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Bodegraven-Reeuwijk kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Bodegraven-Reeuwijk in 2020 is € 330.220. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wil kopen in Bodegraven-Reeuwijk? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Bodegraven-Reeuwijk of over elke woning in Bodegraven-Reeuwijk. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Bodegraven-Reeuwijk met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Bodegraven-Reeuwijk en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Bodegraven-Reeuwijk het waard is om te bezichtigen. Met Walter Offer weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Bodegraven-Reeuwijk.