Lansingerland

Lansingerland is een gemeente in de provincie Zuid-Holland en heeft een oppervlakte van 56,39km².

De woningmarkt in Lansingerland

Gemiddeld stonden huizen daar 27 dagen te koop tegenover 39 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

In Lansingerland zijn het afgelopen kwartaal 86 huizen verkocht. In hetzelfde kwartaal van een jaar eerder waren dat 206 huizen. Dit is een daling van 58,3% in het aantal verkochte woningen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Lansingerland € 534.215 vergeleken met € 427.684 het kwartaal van het jaar daarvoor De gemiddelde vraagprijs is daarmee 24,9% gestegen.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 3.547 vergeleken met € 3.245 het kwartaal daarvoor.

De gemiddelde vierkante meterprijs lijkt dus met de gemiddelde vraagprijs te stijgen.

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Lansingerland 2,0% meer betaald voor een woning dan de vraagprijs.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Lansingerland? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.

Iedereen verdient een fijn thuis.

Een goede koop is niet meer alleen voor de experts. Gewapend met de inzichten van Walter Alles-in-1 wordt een huis kopen een eitje.

Gewone mensen

Wij zijn geen traditionele makelaars. Bij Walter werken gewone mensen die net zo gefrustreerd raakten tijdens de huizenjacht als jij. En dat is precies wat we willen veranderen.

Eerlijke prijs

Alle diensten van Walter zijn beschikbaar voor een vast bedrag. Hierdoor hebben we geen belang bij een hoge koopsom en blijven onze prijzen eerlijk en doorzichtig.

Duidelijke taal

Een huis kopen is al ingewikkeld genoeg. Wij maken het een stuk simpeler door grote datasets inzichtelijk te maken, zonder gladde praatjes of moeilijk jargon.

Je huizenjacht huiswerk

Benieuwd naar de kracht van onze data?

Onderbouw je onderbuikgevoel met het objectieve advies van Walter. Zonder gladde praatjes of verborgen agenda's.

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Lansingerland.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Lansingerland en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Offer, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Lansingerland met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Lansingerland? Dan is Walter Offer iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Lansingerland kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Lansingerland in 2020 is € 376.947. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wil kopen in Lansingerland? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Lansingerland of over elke woning in Lansingerland. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Lansingerland met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Lansingerland en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Lansingerland het waard is om te bezichtigen. Met Walter Offer weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Lansingerland.