1e Hogendijk 10,Oostburg · eengezinswoning, 3 verd, 4 slp, 166 m²

Ben je al lid?Log in

In Oostburg zijn het afgelopen jaar 51 huizen verkocht, waarvan 1 boven de vraagprijs.

Ontdek zélf wat 1e Hogendijk 10 waard is.
Koop woningrapport · € 0,99
24 uur onbeperkt inzicht in markttrends · 100% onafhankelijk
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel
Koop woningrapport · € 0,99Bekijk de demo

Voor de meerwaarde hoef je 1e Hogendijk 10 niet te verbouwen. Hopen dat die marmeren badkamer er al in zit.

Geschatte prijs per m² na verbouwing
€ 2.392/m²
Gebaseerd op 19 transacties in het afgelopen jaar
Prijs per m² in gemiddelde staat
€ 2.392/m²
Huidige marktwaarde: € 397.000
Opknapbudget
€ 0
Er is geen financiële ruimte om de 166m² te verbouwen.

Alle belangrijke info op een presenteerblaadje. Dit zijn de meest opvallende transacties in Oostburg van het afgelopen jaar.

Meest vergelijkbaar.
Soort zoekt soort. Dit huis lijkt het meest op de woning waar je naar kijkt.
1e Hogendijk 12
1e Hogendijk 12
±2% onder de vraagprijs
1e Hogendijk 12
4501JX Oostburg
De opknapper.
De ruwe diamant. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
Paulus Potterstraat 4
Paulus Potterstraat 4
±9% onder de vraagprijs
Paulus Potterstraat 4
4501KB Oostburg
Ultieme luxe.
De parel van de buurt. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
Schorpioen 53
Schorpioen 53
±3% onder de vraagprijs
Schorpioen 53
4501HC Oostburg
Koop woningrapport · € 0,99Bekijk de demo

Elke 60 seconden maakt een huizenjager een waarderapport aan bij Walter Living. En jij?

Walter Offer
 • Loop door de feiten met een Walter data analist
 • Hulp bij het juiste bod opstellen
 • Een onderbouwde biedingstrategie
 • Exacte transactieprijzen van vergelijkbare huizen
 • Analyse van het biedgedrag in de buurt
 • Wij helpen totdat je een huis gekocht hebt

On-demand advies over het beste bod.

Laat je niet gek maken bij het uitbrengen van een bod. Loop door de voor- en nadelen van een huis met een Walter data analist. Ontvang een gedetailleerd overzicht van alle belangrijke kenmerken van het huis en de buurt. Beslis zelf hoeveel kans je wil maken aan de hand van onze drie biedingsstrategieën.

Een huis kopen wordt simpel. Walter geeft je binnen seconden een duidelijke onderbouwing van de waarde. Alles op één plek. Direct beschikbaar.

 1. De prijsontwikkeling in de afgelopen 10 jaar.
 2. Woningwaarde per staat van onderhoud.
 3. Alles over recent verkochte huizen.
Vergelijkbare huizen.
Krijg alle inside info over 19 vergelijkbare huizen die in het afgelopen jaar zijn verkocht.
Lokale markttrends.
Weet dat er in Oostburg gemiddeld 0% onder de vraagprijs wordt geboden.
De Funda historie.
Staan huizen in Oostburg korter op de markt dan 29 dagen gemiddeld in Nederland?
Inzicht in de waarde.
De WOZ-waarde van deze eengezinswoning is met 10% toegenomen sinds 2015.

9 van de 10 mensen die een huis kopen met Walter raden ons aan.

De gekte op de huizenmarkt kan je zoektocht heel moeilijk maken. Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan. Wat ons heel erg hielp was de hulp van de makelaar in combinatie met alle kennis van Walter Living."
Kocht haar huis met Walter inAmsterdam, NL
Met Walter was het voor ons meteen raak. Het lijkt lastig om puur te vertrouwen op data en op basis daarvan een beslissing te maken. Toch hadden we binnen twee uur een biedingsstrategie in handen en een dag later het winnende bod. Walter is supersnel."
Kocht zijn huis met Walter inUtrecht, NL

Kijk achter de voordeur bij elke woning.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.
Blijf niet zitten met vragen. Walter geeft antwoord.
 • Helaas! Voor zover wij weten staat 1e Hogendijk 10 niet te koop. Dat betekent dat je deze eengezinswoning op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen huis in Oostburg wonen? Dan kan je kijken naar vergelijkbare panden in Oostburg die wel op de markt zijn.

  Zodra je deze eengezinswoning van je dromen hebt gevonden, check dan alle feiten op een rijtje met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle huizen in Oostburg, Oostburg of zelfs heel Nederland voor € 4,99 per maand. Wil je het eerst testen? Koop dan een dagpas en krijg 24 uur toegang voor € 0,99.

 • Walter Living analyseert niet alleen data over het 1e Hogendijk 10, maar ook over de omgeving. Walter vertelt je voor hoeveel onder de vraagprijs huizen in deze buurt worden verkocht en dat dit minder is dan de markttrends in Oostburg.

  Als je de precieze gegevens wil weten over hoe Oostburg het doet, vergeleken met Oostburg, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle huizen die te koop staan in Oostburg, Oostburg of zelfs heel Nederland voor € 4,99 per maand. Wil je het eerst testen? Koop dan een dagpas en krijg 24 uur toegang voor € 0,99.

 • Het Walter Plus rapport van 1e Hogendijk 10 geeft je de belangrijkste informatie die experts hebben, overzichtelijk op een rijtje. Eigenlijk is het een soort werkmap van dit huis, waarin je makkelijk alle gegevens over deze eengezinswoning en de trends in Oostburg kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je niet gelimiteerd bent tot alleen 1e Hogendijk 10. Met een abonnement op Walter Plus kan je info opvragen van alle huizen die te koop staan in Oostburg, Oostburg of zelfs heel Nederland. Maak zoveel rapporten aan als je wil voor € 4,99 per maand. Eerst zien, dan geloven? Koop dan een dagpas en krijg 24 uur lang toegang tot al onze data voor € 0,99.

  Walter Plus bevat:

  • Basisgegevens van het huis
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale huizenmarkt in Oostburg
  • Verkoopprijzen en WOZ waarden van referentiepanden in Oostburg
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over 1e Hogendijk 10 voor kostprijs
 • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. Wij brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan.

  Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze data, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Offer, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

  Wil je meer weten over onze services? Check dan onze prijzen.

 • Wij geloven dat iedereen een huis kan kopen. Al helemaal met een beetje van jezelf, en een beetje van Walter Offer. Walter Offer namelijk ontworpen om je te helpen bij het uitbrengen van het winnende bod voor € 299. Dus ja. Als je het wil, helpen we je graag met een bod doen op 1e Hogendijk 10, Oostburg.

  Met Walter Offer krijg je een overzichtelijk rapport waarin de situatie van deze eengezinswoning uitgebreid staat beschreven. Een Walter data analist loopt je door het biedgedrag in Oostburg, voor hoeveel onder de vraagprijs mensen gemiddeld bieden, de koopsommen van de meest vergelijkbare huizen en drie biedingstrategiën gebaseerd op data. Aan elke strategie is een duidelijke kans van slagen verbonden.

  Wij zullen een bod adviseren op basis van je voorkeuren. Wil je deze eengezinswoning ontzettend graag hebben, dan raden we je aan om all-in te gaan. Wed je liever op meerdere huizen tegelijkertijd, dan zal de strategie verschillen afhankelijk van welke je het liefst wil hebben. Vervolgens is het aan jou om te beslissen wat je daadwerkelijk gaat bieden op 1e Hogendijk 10.

  Kortom, met Walter Offer loop je door de feiten met een Walter data analist. Voor € 299 krijg je:

  • Hulp bij het opstellen van het juiste bod
  • Een onderbouwde biedingstrategie voor 1e Hogendijk 10, Oostburg
  • De exacte transactieprijzen van vergelijkbare huizen in Oostburg
  • Analyse van het biedgedrag in de Oostburg
  • Hulp totdat je een huis hebt gekocht
 • De WOZ-waarde voor 1e Hogendijk 10, Oostburg was € 395.000 in 2018. Krijg meer info over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van 1e Hogendijk 10 in Oostburg door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot all onze gedetailleerde woningrapporten voor € 4,99 per maand. Eerst zien dan geloven? Koop dan een dagpas en krijg 24 uur toegang tot al onze data voor € 0,99.