Uitstekend beoordeeld met 4,5 van 5 op

Bekijk alle data die makelaars het liefst voor zichzelf houden.

Met de cijfers van Walter kun je een beter onderbouwd bod uitbrengen op Generaal Kraijenhoffstraat 72.
Generaal Kraijenhoffstraat 72
1411BENaarden

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport
1411BE, Naarden
Type
eengezinswoning
Wonen
91m²
Geschatte waarde
€ 269.000 – € 355.000
Dit fraaie en gezellige rijtjeshuis staat in de landelijke buurt Tuindorp Keverdijk in Naarden. Het huis is opgeleverd in 1991. Dit huis komt met een inpandige berging, heeft een zadeldak bedekt met pannen en is uitgerust met gedeeltelijk dubbel glas en volledig geïsoleerd. Dit rijtjeshuis is in 2020 voor het laatst gewisseld van eigenaar.
Met een huis in Tuindorp Keverdijk zit je goed. De huizenprijs in de buurt is sneller gestegen dan in heel Naarden. Het afgelopen kwartaal zijn er 9 huizen verkocht in Tuindorp Keverdijk. Huizen in Tuindorp Keverdijk zijn over het algemeen 23 dagen op de markt, dus als woningkoper moet je snel zijn.
Qua inwoners van Tuindorp Keverdijk zit je als familie wel goed. De meeste bewoners in Tuindorp Keverdijk zijn tussen de 25 tot 45 jaar oud en in totaal wonen er 630 gezinnen.
Lees meer
Je volgende huis kopen zonder makelaar?
Om je op weg te helpen, staan alle vergelijkbare woningen in een handig Excel bestand voor je klaar. Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan.

In Tuindorp Keverdijk wordt gemiddeld met 5% overboden.

AdresWonenVraagprijsKoopsom
Generaal Kraijenhoffstraat 7291m²-Bekijk koopsom →
Generaal Kraijenhoffstraat 6496m² · (5 m² groter)€ 285.000Bekijk koopsom →
Binnenhof 92104m² · (13 m² groter)€ 299.500Bekijk koopsom →
Vroedschap 14118m² · (27 m² groter)€ 395.000Bekijk koopsom →
Meerstraat 5681m² · (10 m² kleiner)€ 275.000Bekijk koopsom →
Alle 25 vergelijkbare huizen bekijken? Probeer Walter 7 dagen gratis →
Als je actief op zoek bent naar een huis, is het super handig om te weten voor welke prijs vergelijkbare huizen in de omgeving uiteindelijk zijn verkocht. Ik was erg blij met mijn membership.
Super blij mee! Door de info van Walter Living hebben we het winnende bod kunnen doen, zonder aankoop makelaar!
Erg handig en fijne tool. Ik heb als starter een huis gekocht met de hulp van deze tool en zonder extra kosten voor een makelaar. Dikke aanrader!

Ontdek wat Generaal Kraijenhoffstraat 72 in Naarden écht waard is.

Snel een betrouwbare indicatie van de actuele woningwaarde ontvangen voor Generaal Kraijenhoffstraat 72? Bij Walter bekijk je de koopsominformatie van recent verkochte vergelijkbare woningen.

Generaal Kraijenhoffstraat 72, Naarden

Bekijk koopsominformatie van 25 vergelijkbare huizen.

Bekijk recent verkochte woningen die het grootste effect hebben op de woningwaarde van Generaal Kraijenhoffstraat 72, Naarden.
Generaal Kraijenhoffstraat 64
Verkoopdatum
21 dec 2020
Woonoppervlak
96(5 m² groter)
Vraagprijs
€ 285.000·€ 2.968/m²
Binnenhof 92
1412LC1,53km afstand
Verkoopdatum
20 nov 2020
Woonoppervlak
104(13 m² groter)
Vraagprijs
€ 299.500·€ 2.879/m²
Vroedschap 14
1412NW0,96km afstand
Verkoopdatum
26 mei 2020
Woonoppervlak
118(27 m² groter)
Vraagprijs
€ 395.000·€ 3.347/m²
Meerstraat 56
1411BJ0,15km afstand
Verkoopdatum
20 nov 2020
Woonoppervlak
81(10 m² kleiner)
Vraagprijs
€ 275.000·€ 3.395/m²

Duidelijke prijzen, heldere taal

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.
Generaal Kraijenhoffstraat 72
1411BENaarden

Alle feiten over dit huis en de lokale markt

Walter woningrapport

Generaal Kraijenhoffstraat 72, 1411BE, Naarden

Koopsommen van vergelijkbare huizen.

Bekijk koopsominfo van 25 vergelijkbare huizen

Generaal Kraijenhoffstraat 72, 1411BE, Naarden

Prijsontwikkeling in 10 jaar.

Word slimmer bij elke stap van je huizenjacht met de feiten van Walter.

Generaal Kraijenhoffstraat 72, 1411BE, Naarden

Basisinformatie op een rijtje.

Wat we weten overGeneraal Kraijenhoffstraat 72.

1991

Bouwjaar

91

Wonen

2

Woonlagen

1

Kamers

48

Tuin

Walter Plus

€ 8,99/mnd.

Geen verplichtingen, altijd opzegbaar.

Een abonnement kost maar € 8,99 per maand na afloop van de gratis proefperiode van 7 dagen.
 • Onbeperkt woningrapporten maken
 • 25 vergelijkbare huizen
 • Prijzen per vierkante meter vergelijken
 • WOZ-waarde en 10-jaar prijsontwikkeling
 • Geïndexeerde koopsommen

Generaal Kraijenhoffstraat 72, Naarden

Je huizenjacht huiswerk alvast gedaan. Wel zo handig.

25 referentiepanden.

De waarde van een huis wordt sterk beïnvloed door wat vergelijkbare huizen in de buurt doen.

10 jaar prijsontwikkeling.

Om te kunnen zien hoe sterk de lokale markt is, kijken we naar de historische ontwikkeling van de prijs per m².

Datagedreven woningwaarde.

Een huis dat een grondige opknapbeurt kan gebruiken is minder waard dan een huis dat er als nieuw uitziet.

De officiële koopsommen.

Alle data vanuit het Kadaster, CBS en vele andere bronnen. De cijfers worden op een eenvoudige manier gepresenteerd zodat jij weet wat je moet doen.

Buurtcheck.

Wat gebeurt er in de buurt? Lees in het bestemmingsplan of je mag uitbouwen, eventuele geluidsoverlast vertellen we je ook.

Funderingcheck

Extra aandacht voor de fundering kan nodig zijn. Wij gaan voor je na of je risico loopt op een rotte of verzakte fundering.

Wat anderen zeggen

Deze mensen gingen je voor.

Wij hebben Walter Living gebruikt bij aan en verkoop

Uiteindelijk hebben we ook (aankoop-) makelaars ingeschakeld, maar hier hebben we achteraf spijt van. Je merkt meteen, als je een rapportje van walter hebt uitgedraaid, of de makelaars hun huiswerk hebben gedaan (en vaak is dat niet zo!!). Ze vallen meteen door de mand en je merkt dat ze maar wat roepen. Volgende aankoop zou ik zeker zonder makelaar en met walter doen! Qua verkoop: ik zou via walter kijken welke makelaars een goede zaken hebben gedaan qua comprarables en met deze in zee gaan. Uitkijken voor makelaars die je huis te goedkoop in de markt zetten!!

Hoop van opgepikt

Zeer nuttig platform en absoluut niet duur! Met het waarderapport en de (down te loaden) spreadsheet kun je een hele goede prijsinschatting maken. Uiteindelijk heb ik (zonder aankoopmakelaar) de bieding marktconform gewonnen en nu een huisje!

Gedurende 3 maanden intensief gezocht…

Gedurende 3 maanden intensief gezocht naar onze woning. Walter living heeft mij prima info gegeven waarop ik mijn biedingen deed. Naast de waardebepaling ook deelgenomen aan webinars v Walter. Makelaars waren verbaasd dat ik met de uitgeprinte info veel kennis meebracht. Aankoopmakelaar was niet nodig. Uiteindelijk een mooie vrijstaande woning gevonden waarop wij een scherp bod uitbrachten zelfs onder de ‘vanaf’ prijs. Walter living bedankt voor de kennis en hulp!! Mvg Ruud & Kamla

Het is beter om je niet te laten leiden door die gekte. Daarom is het belangrijk om goed geïnformeerd op pad te gaan.

loes
Kocht haar huis met Walter in Amsterdam, NL

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

 • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de woningmarkt verwerkt. Wij destileren uit miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij met meer zelfvertrouwen op huizenjacht kan gaan.

  Je kan onbeperkt toegang krijgen tot onze data, waardoor je met meer zelfvertrouwen een nieuwe stekkie kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot onbeperkt veel woningwaarderapporten met Walter Plus. Er zijn geen verborgen kosten en het Walter Plus abonnement is altijd opzegbaar.

  Alle data die Walter Living gebruikt komt van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid. Meer weten over onze diensten? Bekijk onze tarieven

 • Als kersverse gebruiker kan je Walter Plus 7 dagen gratis proberen. Je betaalt geen aansluitkosten om de proefperiode te beginnen en het lidmaatschap loopt vanzelf af. Als je na de 7 dagen gratis je Walter Plus abonnement niet verlengt, betaal je niets. Ben je tevreden bent over de Walter Plus? Dan kan je op elk moment online Plus aanschaffen via je account pagina. Lees meer ->

 • Helaas! Voor zover wij weten zijn Generaal Kraijenhoffstraat 72 niet op de markt. Dat betekent dat je dit rijtjeshuis op dit moment niet zou kunnen kopen. Wil je toch lekker in je eigen nieuwe stekkie in Naarden wonen? Dan kan je kijken naar recent verkochte panden in Tuindorp Keverdijk die wel op de markt zijn.

  Zodra je het rijtjeshuis van je dromen hebt gevonden, check dan alle data netjes bij elkaar met Walter Plus. Met een abonnement op Walter Plus kan je data opvragen van alle huizen in Tuindorp Keverdijk, Naarden of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Walter Living analyseert niet alleen data over het Generaal Kraijenhoffstraat 72, maar ook over de omgeving. Walter vertelt je voor hoeveel boven de vraagprijs huizen in deze buurt zijn gewisseld van eigenaar. Ook geven je toegang tot andere markttrends in Naarden.

  Als je de precieze data wil weten over hoe Tuindorp Keverdijk het doet vergeleken met Naarden, koop dan Walter Plus. Hierin vertellen we je niet alleen wat er gebeurt in de buurt, maar ook de precieze percentages. Met een abonnement op Walter Plus kan je data opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Tuindorp Keverdijk, Naarden of zelfs heel Nederland voor € 8,99 per maand.

 • Het Walter Woningwaarde rapport van Generaal Kraijenhoffstraat 72 geeft je de belangrijkste data die experts hebben, overzichtelijk netjes bij elkaar. Eigenlijk is het een soort werkmap van het huis, waarin je makkelijk alle data over dit rijtjeshuis en de trends in de buurt Tuindorp Keverdijk kan terugvinden.

  Het beste van Walter Plus, is dat je toegang hebt tot meer dan alleen de data van Generaal Kraijenhoffstraat 72. Met een abonnement op Walter Plus kan je data opvragen van alle huizen die op de markt zijn in Tuindorp Keverdijk, Naarden of zelfs heel Nederland. Maak zoveel woningrapporten aan als je wil voor € 8,99 per maand.

  Walter waarderapport bevat:

  • Basisgegevens van het huis
  • Woningwaardebepaling per staat van onderhoud
  • Opknapbudget
  • Uitgebreide analyse van de lokale woningmarkt in Tuindorp Keverdijk
  • verkoopprijs en WOZ waardes van referentiepanden in Tuindorp Keverdijk
  • Alle officiële documenten van het Kadaster over Generaal Kraijenhoffstraat 72 (+ € 14,95)
 • Ja. Walter Alles-in-1 is ontworpen om je te helpen het winnende bod uit te brengen voor Generaal Kraijenhoffstraat 72 in Naarden.

  Een Walter aankoopmakelaar leidt je door het biedgedrag in de buurt Tuindorp Keverdijk, hoeveel mensen boven de vraagprijs bieden, de verkoopprijzen van recent verkochte panden en drie datagedreven biedingstrategieën. Elke strategie laat je exact zien hoeveel kans je maakt om Generaal Kraijenhoffstraat 72 in Naarden je nieuwe nieuwe stekkie te mogen noemen. Walter Alles-in-1 bevat een gedetailleerd rapport met alle actuele marktinformatie voor dit rijtjeshuis in Naarden.

  Met Walter Alles-in-1 krijg je direct toegang tot:

  • 1-op-1 advies van je eigen Walter aankoopmakelaar
  • Biedingsadvies op maat voor Generaal Kraijenhoffstraat 72, Naarden
  • Exacte verkoopprijzen van 100+ recent verkochte panden in Tuindorp Keverdijk
  • Analyse van het biedgedrag in Tuindorp Keverdijk, Naarden
  • Wij zijn je vraagbaak tijdens het hele aankooptraject
  • Je Walter aankoopmakelaar doet namens jou de onderhandelingen over de beste voorwaarden en de scherpste prijs
  • Wij doen een juridische check op voorlopig koopcontract
  • Wij helpen je bij het zoeken naar de juiste notaris

  Ga je met ons aankopen? Dan betaal je bij ons een vaste lage prijs van € 1. 950 voor de hele begeleiding. Lekker overzichtelijk dus. Het volledige bedrag wordt verrekend bij de notaris. Maak je gebruik van de 14 dagen bedenktijd, dan is kosteloos annuleren ook geen probleem. Wil je meer weten over onze diensten? Bekijk Walter Alles-in-1.

 • Krijg meer data over de huidige en historische WOZ-waarden sinds 2016 met Walter Plus.

  Je krijgt toegang tot de WOZ-waarden van Generaal Kraijenhoffstraat 72 in Naarden door een abonnement te nemen op Walter Plus. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot al onze gedetailleerde waarderapporten voor € 8,99 per maand.

Maak alle juiste huizenjacht keuzes — Geen BS. Beloofd.

Kijk achter de voordeur bij elke woning.