De woningmarkt in Aalst

Aalst

Aalst is een plaats in de gemeente Zaltbommel in de provincie Gelderland en heeft een oppervlakte van 8,11km².

Gemeente

Gemiddeld stonden huizen daar 103 dagen te koop tegenover 259 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

In Aalst zijn het afgelopen kwartaal 2 huizen verkocht. In hetzelfde kwartaal van een jaar eerder waren dat 5 huizen. Dit is een daling van 60,0% in het aantal verkochte woningen.

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Aalst 2,1% minder betaald voor een woning dan de vraagprijs.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Aalst € 332.000 vergeleken met € 263.300 het kwartaal van het jaar daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 26,1% gestegen.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 2.857 vergeleken met € 2.023 het kwartaal daarvoor.

De gemiddelde vierkante meterprijs lijkt dus met de gemiddelde vraagprijs te stijgen.

Gemiddeld stonden huizen daar 103 dagen te koop tegenover 259 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Zaltbommel? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.

Iedereen verdient een fijn thuis.

Een goede koop is niet meer alleen voor de experts. Gewapend met de inzichten van Walter Alles-in-1 wordt een huis kopen een eitje.

Gewone mensen

Wij zijn geen traditionele makelaars. Bij Walter werken gewone mensen die net zo gefrustreerd raakten tijdens de huizenjacht als jij. En dat is precies wat we willen veranderen.

Eerlijke prijs

Alle diensten van Walter zijn beschikbaar voor een vast bedrag. Hierdoor hebben we geen belang bij een hoge koopsom en blijven onze prijzen eerlijk en doorzichtig.

Duidelijke taal

Een huis kopen is al ingewikkeld genoeg. Wij maken het een stuk simpeler door grote datasets inzichtelijk te maken, zonder gladde praatjes of moeilijk jargon.

Bijzondere woningen in Aalst

14% boven de vraagprijs

Meest gemiddeld.

Het meest gemiddelde huis van de stad. Dit huis is met een gemiddelde vierkantemeterprijs verkocht.
Maasdijk 49·5308JB·Aalst

0% onder de vraagprijs

De opknapper.

De ruwe diamant van de stad. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
Goudenregenlaan 12·5308LG·Aalst

0% onder de vraagprijs

Ultieme luxe.

De parel van de stad. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
Dorpsstraat 2·5308KC·Aalst

WOZ waarde voor

Aalst van 2021

De gemiddelde WOZ-waarde van Aalst is in 2021 € 262.465. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 244.902. Dit is een stijging van 7,2%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.

Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Aalst? Een waarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Aalst.

Je huizenjacht huiswerk

Benieuwd naar de kracht van onze data?

Onderbouw je onderbuikgevoel met het objectieve advies van Walter. Zonder gladde praatjes of verborgen agenda's.

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Aalst.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Aalst en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Alles-in-1, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Aalst met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Aalst? Dan is Walter Alles-in-1 iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Aalst kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Aalst in 2021 is € 262.465. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wil kopen in Aalst? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Aalst of over elke woning in Aalst. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Aalst met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Aalst en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Aalst het waard is om te bezichtigen. Met Walter Alles-in-1 weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Aalst.