Abbenes

Abbenes is een plaats in de gemeente Haarlemmermeer in de provincie Noord-Holland en heeft een oppervlakte van 11,64km².

De woningmarkt in Abbenes

In Abbenes zijn het afgelopen kwartaal 3 huizen verkocht. Een kwartaal eerder waren dat 1 huizen. Dit is een stijging van 200,0% in het aantal verkochte woningen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Abbenes € 291.333 vergeleken met € 347.500 het kwartaal daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 16,2% gedaald.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 3.255 vergeleken met € 3.021 het kwartaal daarvoor.

Hoewel de gemiddelde vraagprijs is gedaald, is de gemiddelde vierkante meter prijs juist gestegen.

Omliggende plaatsen

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Abbenes 1,1% meer betaald voor een woning dan de vraagprijs.

Gemiddeld stonden huizen daar 74 dagen te koop tegenover 29 dagen in het vorige kwartaal.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Abbenes? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.
Typ straatnaam en huisnummer

Bijzondere woningen in Abbenes

Meest gemiddeld.
Het meest gemiddelde huis van de stad. Dit huis is met een gemiddelde vierkantemeterprijs verkocht.
Huigsloterdijk 254
Huigsloterdijk 254
Foto: Funda.nl Funda.nl
±4% onder de vraagprijs
Huigsloterdijk 254
2157LN Abbenes
De opknapper.
De ruwe diamant van de stad. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
Hoofdweg 1724
Hoofdweg 1724
Foto: Funda.nl Funda.nl
±5% onder de vraagprijs
Hoofdweg 1724
2157NB Abbenes
Ultieme luxe.
De parel van de stad. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
Tonnekamp 8
Tonnekamp 8
Foto: Funda.nl Funda.nl
±4% boven de vraagprijs
Tonnekamp 8
2157PN Abbenes

WOZ waarde voor
Abbenes van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van Abbenes is in 2020 € 298.381. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 277.060. Dit is een stijging van 7,7%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.
Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Abbenes? Een woningwaarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Abbenes.
Typ straatnaam en huisnummer
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Veelgestelde vragen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Abbenes.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Abbenes en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Offer, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Abbenes met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Abbenes? Dan is Walter Offer iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Abbenes kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Abbenes in 2020 is € 298.381. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wilt kopen in Abbenes? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Abbenes of over elke woning in Abbenes. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Abbenes met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Abbenes en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Abbenes het waard is om te bezichtigen. Met Walter Offer weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Abbenes.