Achthuizen

Achthuizen is een plaats in de gemeente Goeree-Overflakkee in de provincie Zuid-Holland en heeft een oppervlakte van 10,63km².

De woningmarkt in Achthuizen

In Achthuizen zijn het afgelopen kwartaal 3 huizen verkocht. In hetzelfde kwartaal van een jaar eerder waren dat 2 huizen. Dit is een stijging van 50,0% in het aantal verkochte woningen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Achthuizen € 290.000 vergeleken met € 254.750 het kwartaal van het jaar daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 13,8% gestegen.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 2.574 vergeleken met € 2.179 het kwartaal daarvoor.

De gemiddelde vierkante meterprijs lijkt dus met de gemiddelde vraagprijs te stijgen.

Gemeente
 
Omliggende plaatsen

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Achthuizen 1,0% minder betaald voor een woning dan de vraagprijs.

Gemiddeld stonden huizen daar 33 dagen te koop tegenover 16 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Achthuizen? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.
Typ straatnaam en huisnummer

Bijzondere woningen in Achthuizen

Meest gemiddeld.
Het meest gemiddelde huis van de stad. Dit huis is met een gemiddelde vierkantemeterprijs verkocht.
Langstraat 13
Langstraat 13
Foto: Funda.nl Funda.nl
±4% boven de vraagprijs
Langstraat 13
3256AL Achthuizen
De opknapper.
De ruwe diamant van de stad. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
Achthuizensedijk 36
Achthuizensedijk 36
Foto: Funda.nl Funda.nl
±2% onder de vraagprijs
Achthuizensedijk 36
3256AR Achthuizen
Ultieme luxe.
De parel van de stad. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
Lageweg 2-A
Lageweg 2-A
Foto: Funda.nl Funda.nl
±2% onder de vraagprijs
Lageweg 2-A
3256AK Achthuizen

WOZ waarde voor
Achthuizen van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van Achthuizen is in 2020 € 198.869. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 186.216. Dit is een stijging van 6,8%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.
Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Achthuizen? Een waarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Achthuizen.
Typ straatnaam en huisnummer
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Veelgestelde vragen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Achthuizen.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Achthuizen en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Pro, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Achthuizen met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Achthuizen? Dan is Walter Pro iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Achthuizen kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Achthuizen in 2020 is € 198.869. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wil kopen in Achthuizen? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Achthuizen of over elke woning in Achthuizen. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Achthuizen met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Achthuizen en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Achthuizen het waard is om te bezichtigen. Met Walter Pro weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Achthuizen.