De woningmarkt in Arcen

Arcen

Arcen is een plaats in de gemeente Venlo in de provincie Limburg en heeft een oppervlakte van 12,60km².

Typ straatnaam en huisnummer

Gemeente

Gemiddeld stonden huizen daar 71 dagen te koop tegenover 171 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

In Arcen zijn het afgelopen kwartaal 20 huizen verkocht. In hetzelfde kwartaal van een jaar eerder waren dat 7 huizen. Dit is een stijging van 185,7% in het aantal verkochte woningen.

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Arcen 0,6% meer betaald voor een woning dan de vraagprijs.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Arcen € 258.200 vergeleken met € 319.786 het kwartaal van het jaar daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 19,3% gedaald.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 2.264 vergeleken met € 1.923 het kwartaal daarvoor.

Hoewel de gemiddelde vraagprijs is gedaald, is de gemiddelde vierkante meter prijs juist gestegen.

Gemiddeld stonden huizen daar 71 dagen te koop tegenover 171 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Venlo? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.

Iedereen verdient een fijn thuis.

Een goede koop is niet meer alleen voor de experts. Gewapend met de inzichten van Walter Pro wordt een huis kopen een eitje.

Gewone mensen

Wij zijn geen traditionele makelaars. Bij Walter werken gewone mensen die net zo gefrustreerd raakten tijdens de huizenjacht als jij. En dat is precies wat we willen veranderen.

Eerlijke prijs

Alle diensten van Walter zijn beschikbaar voor een vast bedrag. Hierdoor hebben we geen belang bij een hoge koopsom en blijven onze prijzen eerlijk en doorzichtig.

Duidelijke taal

Een huis kopen is al ingewikkeld genoeg. Wij maken het een stuk simpeler door grote datasets inzichtelijk te maken, zonder gladde praatjes of moeilijk jargon.

Bijzondere woningen in Arcen

6% onder de vraagprijs

Meest gemiddeld.

Het meest gemiddelde huis van de stad. Dit huis is met een gemiddelde vierkantemeterprijs verkocht.
Maasstraat 51-B·5944CB·Arcen

0% onder de vraagprijs

De opknapper.

De ruwe diamant van de stad. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
Lingsforterweg 111·5944BD·Arcen

45% boven de vraagprijs

Ultieme luxe.

De parel van de stad. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
Walbeckerweg 16·5944NP·Arcen

WOZ waarde voor

Arcen van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van Arcen is in 2020 € 263.039. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 249.671. Dit is een stijging van 5,4%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.

Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Arcen? Een waarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Arcen.

Walter waarderapport

Benieuwd naar de kracht van onze data?

Zoek naar een adres in Nederland en koop een los waarderapport.
Typ straatnaam en huisnummer

Op Walter kan je rekenen

Vragen? Wij zijn hier om te helpen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Arcen.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Arcen en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Pro, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Arcen met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Arcen? Dan is Walter Pro iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Arcen kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Arcen in 2020 is € 263.039. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wil kopen in Arcen? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Arcen of over elke woning in Arcen. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Arcen met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Arcen en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Arcen het waard is om te bezichtigen. Met Walter Pro weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Arcen.