De lokale huizenmarkt in Arcen.

Als bezitter van een huis in Arcen zit je goed. De gemiddelde woningprijs nam toe het afgelopen jaar met 14.0% tot een gemiddelde prijs van € 2,771 per vierkante meter. Hiermee doet Arcen het beter dan de gemiddelde woningprijs in gemeente Venlo. Hier nam toe de gemiddelde huizenprijs met 9.0% tot € 2,823 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Nederland loopt Arcen voor. In heel Nederland stegen de prijzen met 5.0%.

Bieden op een huis in Arcen in Arcen?

Een huis kopen in Arcen is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat klinken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de huizenmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een stuk eerlijker. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je slaapkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Arcen in Arcen.

In de wijk Arcen in Arcen is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 201 bewoners per vierkante kilometer en 1,190 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Arcen zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 365 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De grootste bevolkingsgroep is in deze oerhollandse wijk tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 12% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 10% tussen de 15 tot 25 jaar en 17% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Arcen on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.