Bosschenhoofd

Bosschenhoofd is een plaats in de gemeente Halderberge in de provincie Noord-Brabant en heeft een oppervlakte van 4,57km².

De woningmarkt in Bosschenhoofd

In Bosschenhoofd zijn het afgelopen kwartaal 3 huizen verkocht. In hetzelfde kwartaal van een jaar eerder waren dat 10 huizen. Dit is een daling van 70,0% in het aantal verkochte woningen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Bosschenhoofd € 346.333 vergeleken met € 405.350 het kwartaal van het jaar daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 14,6% gedaald.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 2.753 vergeleken met € 2.519 het kwartaal daarvoor.

Hoewel de gemiddelde vraagprijs is gedaald, is de gemiddelde vierkante meter prijs juist gestegen.

Gemeente
 
Omliggende plaatsen

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Bosschenhoofd 0,3% minder betaald voor een woning dan de vraagprijs.

Gemiddeld stonden huizen daar 20 dagen te koop tegenover 88 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Bosschenhoofd? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.
Typ straatnaam en huisnummer

Bijzondere woningen in Bosschenhoofd

Meest gemiddeld.
Het meest gemiddelde huis van de stad. Dit huis is met een gemiddelde vierkantemeterprijs verkocht.
Irenestraat 20
Irenestraat 20
Foto: Funda.nl Funda.nl
±2% boven de vraagprijs
Irenestraat 20
4744AX Bosschenhoofd
De opknapper.
De ruwe diamant van de stad. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
Uilenspiegelstraat 29
Uilenspiegelstraat 29
Foto: Funda.nl Funda.nl
±3% onder de vraagprijs
Uilenspiegelstraat 29
4744RH Bosschenhoofd
Ultieme luxe.
De parel van de stad. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
Pastoor van Breugelstraat 146
Pastoor van Breugelstraat 146
Foto: Funda.nl Funda.nl
±3% boven de vraagprijs
Pastoor van Breugelstraat 146
4744AG Bosschenhoofd

WOZ waarde voor
Bosschenhoofd van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van Bosschenhoofd is in 2020 € 299.987. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 286.351. Dit is een stijging van 4,8%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.
Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Bosschenhoofd? Een waarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Bosschenhoofd.
Typ straatnaam en huisnummer
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Veelgestelde vragen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Bosschenhoofd.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Bosschenhoofd en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Pro, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Bosschenhoofd met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Bosschenhoofd? Dan is Walter Pro iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Bosschenhoofd kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Bosschenhoofd in 2020 is € 299.987. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wil kopen in Bosschenhoofd? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Bosschenhoofd of over elke woning in Bosschenhoofd. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Bosschenhoofd met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Bosschenhoofd en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Bosschenhoofd het waard is om te bezichtigen. Met Walter Pro weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Bosschenhoofd.