Broek in Waterland

Broek in Waterland is een plaats in de gemeente Waterland in de provincie Noord-Holland en heeft een oppervlakte van 11,32km².

De woningmarkt in Broek in Waterland

In Broek in Waterland zijn het afgelopen kwartaal 8 huizen verkocht. In hetzelfde kwartaal van een jaar eerder waren dat 8 huizen.

In het afgelopen kwartaal was de gemiddelde vraagprijs in Broek in Waterland € 670.438 vergeleken met € 919.250 het kwartaal van het jaar daarvoor. De gemiddelde vraagprijs is daarmee 27,1% gedaald.

De gemiddelde vraagprijs per vierkante meter is dit kwartaal € 5.282 vergeleken met € 5.691 het kwartaal daarvoor.

De gemiddelde vierkante meterprijs lijkt dus met de gemiddelde vraagprijs te dalen.

Gemeente
 
Omliggende plaatsen

Gemiddeld werd er het afgelopen kwartaal in Broek in Waterland 1,8% minder betaald voor een woning dan de vraagprijs.

Gemiddeld stonden huizen daar 27 dagen te koop tegenover 33 dagen in het kwartaal van het jaar daarvoor.

De woningwaarde weten van een specifiek adres in Broek in Waterland? Walter Living weet de woningwaarde van elk adres in Nederland.
Typ straatnaam en huisnummer

Bijzondere woningen in Broek in Waterland

Meest gemiddeld.
Het meest gemiddelde huis van de stad. Dit huis is met een gemiddelde vierkantemeterprijs verkocht.
Wagengouw 56
Wagengouw 56
Foto: Funda.nl Funda.nl
±0% onder de vraagprijs
Wagengouw 56
1151EJ Broek in Waterland
De opknapper.
De ruwe diamant van de stad. Dit huis is met de laagste vierkantemeterprijs verkocht.
Veenderijgouw 40
Veenderijgouw 40
Foto: Funda.nl Funda.nl
±7% boven de vraagprijs
Veenderijgouw 40
1151GC Broek in Waterland
Ultieme luxe.
De parel van de stad. Dit huis is met de hoogste vierkantemeterprijs verkocht.
Laan 12
Laan 12
Foto: Funda.nl Funda.nl
±1% onder de vraagprijs
Laan 12
1151AA Broek in Waterland

WOZ waarde voor
Broek in Waterland van 2020

De gemiddelde WOZ-waarde van Broek in Waterland is in 2020 € 511.710. Dit is een stijging vergeleken met het jaar daarvoor. Toen was de WOZ-waarde € 469.797. Dit is een stijging van 8,9%.

De WOZ waarde wordt elk jaar door de gemeente bepaald en gedeeld met huiseigenaren.
Benieuwd naar de WOZ waarde van een woning in Broek in Waterland? Een waarderapport van Walter Living toont ook de historische WOZ waarde van woningen in Broek in Waterland.
Typ straatnaam en huisnummer
Altijd goed geïnformeerd de woningmarkt betreden
Alle beschikbare data over een huis, wijk en stad bij elkaar
Bevrijd woningzoekers uit de houdgreep van makelaars
Met data-gedreven advies zetten kopers de makelaar buitenspel

Veelgestelde vragen

  • Walter Living heeft een geautomatiseerd systeem gebouwd dat razendsnel allerlei data over de huizenmarkt verwerkt. We brouwen van miljoenen datapunten een helder verhaal, zodat jij slimmer op huizenjacht kan gaan in Broek in Waterland.

    Met onze producten krijg je onbeperkt toegang krijgen tot onze data over huizen in Broek in Waterland en de rest van Nederland, waardoor je met meer zelfvertrouwen een huis kan kopen. We bieden verschillende diensten, van on-demand hulp bij het uitbrengen van een bod met Walter Pro, tot toegang tot oneindig veel huizenrapporten met Walter Plus.

  • Ja! Doe een scherp openingsbod op een woning in Broek in Waterland met Walter. Zorg dat je niet teveel betaalt voor een woning. Hulp nodig met bieden op een woning in Broek in Waterland? Dan is Walter Pro iets voor jou.

  • Alle data die Walter Living gebruikt is afkomstig van publieke bronnen, zoals het Kadaster, CBS, RIVM, Rijksdienst voor het Cultureel Erfgoed, Rijksdienst voor Ondernemend Nederland, KCAF en Open data Overheid.

    Door al gegevens te verzamelen van Broek in Waterland kan Walter je helpen met het doen van een scherp openingsbod.

  • De WOZ waarde in Broek in Waterland in 2020 is € 511.710. Wil je weten wat de WOZ waarde is van de woning die je wil kopen in Broek in Waterland? Zoek op het adres en je ziet de WOZ waarde van het adres, Walter Plus laat je de WOZ waarden zien van de afgelopen vijf jaar.

  • Kom alles te weten over Broek in Waterland of over elke woning in Broek in Waterland. Met Walter Plus krijg je onbeperkt toegang tot de beste data over de woningmarkt. Met Walter Plus krijg je de extra informatie die je nodig hebt om te beslissen of je een bod wil doen. Zo kan je razendsnel huizen vergelijken in Broek in Waterland met objectieve gegevens.

  • Dat is afhankelijk van vele factoren. Kijk op Funda voor het huidige aanbod woningen in Broek in Waterland en bekijk je favorieten op Walter. Dan weet je direct of je droomwoning in Broek in Waterland het waard is om te bezichtigen. Met Walter Pro weet je vervolgens tot welk bedrag je kan bieden en hoeveel procent kans je maakt op de woning in Broek in Waterland.