De gemiddelde prijs per vierkante meter in Broek in Waterland is € 5,847/m²

Gemiddeld is er licht overboden in de afgelopen 12 maanden in Broek in Waterland
3.5%
Het percentage bewoners tussen de 65 jaar of ouder in Broek in Waterland is
21%
De woningwaardes in Broek in Waterland zijn het afgelopen jaar gezakt met
-9.0%
Sources: Land Registry, WOZ Value Counter, CBS & Walter Living

De lokale huizenmarkt in Broek in Waterland.

Als je woningbezitter wordt in Broek in Waterland zit je gewaagd. De gemiddelde woningwaarde zakte het afgelopen jaar met -9.0% tot een gemiddelde prijs van € 5,847 per vierkante meter. Hiermee doet Broek in Waterland het slechter dan de gemiddelde woningwaarde in gemeente Waterland. Hier zakte de gemiddelde huizenprijs met 8.0% tot € 4,595 per vierkante meter. In verhouding met de rest van Holland loopt Broek in Waterland achter. In heel Nederland stegen de prijzen met 6.0%.

Bieden op een woning in Broek in Waterland in Broek in Waterland?

Een huis kopen in Broek in Waterland is een stuk minder ingewikkeld dan een makelaar het misschien laat lijken. Laat je niet opjagen door enge spookverhalen over de woningmarkt. Met de inside info van Walter wordt de huizenmarkt een gelijk speelveld. Check de cijfers wanneer het jou uitkomt, gewoon vanuit je studeerkamer. Met de data van Walter maak je slimmere keuzes op huizenjacht.

Wonen in Broek in Waterland in Broek in Waterland.

In de buurt Broek in Waterland in Broek in Waterland is het rustig wonen. Met een bevolkingsdichtheid van 272 bewoners per vierkante kilometer en 1,145 huishoudens weet je zeker dat je genoeg rust kan vinden. De meeste bewoners in Broek in Waterland zijn tussen de 65 jaar of ouder oud en in totaal zijn er 480 gezinnen. Het gemiddelde huishouden bestaat uit twee personen, dus er is genoeg aanspraak voor een iemand met pensioen. De meeste mensen zijn in deze oerhollandse buurt tussen de 65 jaar of ouder, wat je terugziet in de hoeveelheid tweepersoonshuishoudens. Verder is 20% van de inwoners tussen de 0 tot 15 jaar, 11% tussen de 15 tot 25 jaar en 18% tussen de 25 tot 45 jaar.

Make all the right homebuying moves — No BS. Pinky promise.

Our buying experts can help buy your new home in Broek in Waterland on your behalf — so you have the best shot at getting the one you love.